Övriga tjänster

Utöver tjänster inom transport har vi även ca 25000 kvm lager, en egen verkstad där vi servar och reparerar både egna och externa fordon. Vi har även en egen tvätthall med höga renhetskrav.

Lager

Vår anläggning i Fleninge är på cirka 25 000 kvm med ett inomhus lager på 3500 kvm fördelat på två byggnader. Här kan vi lasta om och lagra våra kunders gods innan det distribueras ut till slutkund.

Vi har även en 70-tons körvåg i Fleninge som gör det enkelt och smidigt att väga leveranserna.

LN Transport övriga tjänster

Verkstad

Som en extra trygghet för våra kunder har vi en egen verkstad där vi servar och reparerar våra fordon. Här utförs alla typer av reparationer, stora som små, både på egna och externa fordon.

Vi har stort lager av reservdelar till våra bilar samt påhängstruckar vilket gör att vi snabbt kan lösa reparationer. Resultatet blir ökad effektivitet och flexibilitet.

I anslutning till vår verkstad har vi en egen diesel/ad-blue anläggning med kortläsare. Här tankar vi våra egna bilar och har viss försäljning av diesel.

Vi har 30 års erfarenhet av reparationer av påhängstruckar. Vi har även egen däckverkstad.

Tvätthall

Vi har även egen tvätthall där vi kan rengöra våra lastbilar inför transporter med höga renhetskrav. Vi utför även saneringar.
Man tvättar lastbil med högtryck

Våra tjänster